Objavljeno dana Ostavite komentar

Šta je KFS?

Objašnjenje rada KFS-a

Šta je KFS? Korektor Funkcionalnog Stanja  – Najbolje iz Rusije

KFS je ritmodinamički pribor, koji svojim delovanjem ponavlja prirodne sisteme održavanja vitalnosti čoveka, normalizuje njegov životni ritam, reguliše rad svih sistema i organa. Delovanje KFS dovodi do prirodnog obnavljanja funkcija organizma na fizičkom, energetskom i informacionom nivou.

Objašnjenje rada KFS-a

Osnovni cilj KFS je da ne našteti organizmu čoveka i sveobuhvatno ga obnovi, stvori psihičku, energetsku i fizičku harmoniju, normalizuje rad svih sistema i organa. Prirodno obnavljanje organizma dolazi, pre svega, za račun prenosa pozitivnih slika zapisanih na KFS, tečnom medijumu organizma, koristeći ritmove upravljanja elektromagnetnih vibracija Zemlje. T.j. delovanje se vrši posredstvom strukturizacije vode, koja se nalazi u ljudskom organizmu.

 

Sam pojam zdravlja označava usklađen rad svih organa i sistema i harmoniju sa životnom okolinom. Za obnavljanje izgubljene harmonije potrebni su ovakvi pribori, koji za organizam predstavljaju kompenzatore spoljnihnegativnih poremeđaja, sposobne da sačuvaju njegovu celovitost i mogućnost potpunog funkcionisanja.

Sve proizvode sa sajta www.KorektorFunkcionalnogStanja.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.KorektorFunkcionalnogStanja.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380